20 Şubat 2009 Cuma

Aşk Böcüğüm Geliyooooo


Yazıyorum, siliyorum.Yazıyorum siliyorum. Nasıl verilir bu haber bilmiyorum ki.
Oysa kafamda hep düşündüğüm,hayalini kurduğum anneye böyle süprizle açıklarım,kocacığa mum ışında yemekte söylerim.Ona şöyle,şuna böyle haber veririm falan.Hiçbiri olamadı, herkese yaklaşık 10 dk içinde kuşlardan haber gitti.

3 gündür hasta olmayınca Cuma günü eczaneden test alındı ve hayal kırıklığı yaşandı. Bende kötü birşey var korkusuyla beynimi kurtlara teslim ettim yenmesi için.
6 gün olup hasta olmayınca hastalığım ilerlemeden Dr gitmek gerekir diye düşünüp ( ama bir taraftan da test yanlış olabilir mi? acaba mı ? düşüncesi ile)
Dr un önce kan testi isteyeceğini göz önüne alarak,Laborant olan kuzene başvuruldu.
Pazartesi yapılan testin sonucu Salı sabahı ben yatakta,kocacık banyoda diş fırçalarken geldi.
Evet Hamileydim ve çok şaşkındım.Yani çok istememize ve her ay gelmemesi ile çok üzülmemize rağmen bu ay hiç ümidim olmadığı için tam bir mucize oldu bizim için.
Çarşamba yapılan büyük temizlikte, yatak odasının şeklini değiştirdiğimizde,gardropun tepesine çıkıp silmemde eğer birşey olsaydı kendimi asla affetmezdim.
Salı günü aşk böcüğümüzü görmek için Doktordan randevumuzu aldık.
Ama en güzeli hiç midem bulanmıyor,tek yaptığı birazcık uyku bana.Oda zaten uykucu olan bana çok iyi geliyor.

Sıkı tutun aşk böcüğüm benim.Canın ne istiyorsa söyle ben gönderirim sana.Stres yapma sakın, keyfine bak.Bizi merak edip acele etme gelmek için, seni çok seviyoruz bitaneciğim.

Allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin.Ben çok bekledim kuzumu,bekleyen herkes tez zamanda kavuşsun, hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin.

23 yorum:

Adsız dedi ki...

ne güzel bir haber bu böyle.ALlah tamamını erdirsin.Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.çok mutlu oldum canım adınıza...:)

havvanur dedi ki...

hayırlı olsun kıss maşalah barekallah gri hayat ve ben kardeşimya bnm ceydanın acaba çocugu yokmu die konuşmuştuk ama sormaylım ide sözleşmiştik tini miniden sonra 2. blogteyzesi oluyozz çoook dikkatetcanımya valahi çokkkk sevindim taze hamiş anneee

3prenses dedi ki...

gözünüz aydın.blog teyzesi lafına bittim havvanur. bende blog teyzeliğine talibim.

gül dedi ki...

ceydacım hayırlı olsun çok sevindim eşin ve senin adına uzun ömürlü ve saglıklı gelsin işallah

nazo dedi ki...

Harika bi haberr !! Sağlıkla gelsin ufaklık, hayırlı uğurlu olsun Ceydacım..

havvanur dedi ki...

ceydaaa aklıma geldi yegenime böcük deme lütfen melek falan de ama böcükkkk omass şimdi kıs o mercimek kadar her ay adı degişio ay çok zevkli kııss

Mehtap dedi ki...

Ceydacığım çok sevindim canım benim.Allah tamamına erdirsin.sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.Sen sadece kendine dikkat et.Başka şeyler için endişelenme.Ben hamileliklerimde çok rahat ettim.Bende de mide bulantıları falan olmadı.Doğuma kadar normal yaşantım devam etti.Hiçbir şekilde beni etkilemedi.O nedenle her bünye farklı,farklıdır.Ne güzel işte böyle devam ederse rahat bir hamilelik geçireceksin demektir.sevgi ve sağlık diliyorum canım.

Defnenin Annesi dedi ki...

Bu cok güzel bi haber... Bu minikler hep hic umadigin aylarda geliyorlar bizde öyle olmustu :-) o süprizi nasil yapiyorlar bilmiyorum valla. Benim icim icime sigmazken öyle saatlerce kesinlikle bekliyemiyorum.

Unknown dedi ki...

Ne kadar güzel bir haber. Çok sevindim canım. Dikkat et ve iyi bak kendine.

Unknown dedi ki...

OY OY OY NE MUTLU SANA RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE HAMİLELİK GEÇİRMENİ NASİP EYLER İNŞALLAH SANA VE KÜÇÜK BEBEĞİMİZİN SAĞLIKLA SIHHATLE DÜNYAYA GELMESİNİ KIZ BEN BİLE OTURDUĞUM YERDEN HEYECANLADIM NE GÜZEL BİR HABER BU S9 AY SENLE BERABER SENİN HABERLERİNLE BİZDE DOĞURUCAZ BURDAN DESENE:)

GeCe dedi ki...

ay ne güzel bir haber sevindim çok senin adına birde bebek adına böyle gelmesini dört gözle bekleyen ailesi olacak çok güzel gelişmeleri paylaşırsın artık ne denir bilmiyorum ki sağlıklı hayırlı olsun inşallah

SMİLENA dedi ki...

ben biliyorum bu böcüğün geleceğini.hatta, cinsiyeti belli olsun patikler örecek semra teyzesi.ceydacım çok güzel bir duygu dimi? yazını okurken benim hamileliklerim geldi aklıma duygulandım.öğrendiğim andan itibaren hep elim karnımdaydı.sanki onu okşar gibi korur gibi hissederdim elimi oraya koyunca.sende öyle hissetmeye başladınmı?.yakında başlarsın herşeye duygulanmaya ,gözyaşı dökmeye.Ah hamilelik bir kadının yaşayabileceği en güzel şeylerden biri.içinde sevdiğinin ve senin bir parçan var.ve onu hergün büyütmek harika bir duygu.dediğin gibi allah isteyen herkese versin.minik mucizene ve kendine iyi bak.sevgilerle

zehra dedi ki...

cok guzel bır haber bu bende 14 haftalık bır hamıleyım ılk ogrendıgınde ınsanın tum dusunduklerını unutması ve hayatını dırek ona gore yasaması ıcgudusel olsa gerek:) bebekler dunyanın en guzel mucızelerı

zuzuların annesi dedi ki...

Ceydacım çok sevindim:))Umarım herşey yolunda gider ve su gibi geçer günler...Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin,minik prensi? veya prensesi?:))
Öpüyorum güzel hamişi:))

cansudere dedi ki...

süper bir haber cocuk gibisi yok.allah hayırlı evlat nasip etsin.

Unknown dedi ki...

Ne mutlu Allah hayırlıca kavuşmayı nasip etsin inşallah. ( Darısı bize inşallah )

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

amanda blog teyzoşları neler yazmışlar.canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkürler.Artık burdan tecrübeli blog teyzelerin başlarının eti yenecek kafaya takılan tüm sorularla.Allah size sabır versin canlarım :)))

Semracım çok teşekkür ederim.Düşünmen bile yeter.

Buketcim senin için dua edicem darısı başına canım benim.Rabbim tez zamanda versin hayırlısı ile

Zehracım seninde hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza aldığımızı göstersin

kuzularım ve ben dedi ki...

çok sevindim ceydacım tadılması gereken en güzel duygudur annelik 9 ay çabucak geçsin yavrun sağlıklı bişekilde doğsun canım tebrikler dikkat kendine ve bebişe.

Paşa dedi ki...

kıss caydaaa bende diyorum ki bu nerelerde yahu:)) hayırlı olsun çok sevindim allah tamamını erdirsin:))istediğin öğretmenliği zevkle yaparım:))kendine iyi bak..sevgiler

ASLI dedi ki...

Ceydacım çok güzel bi haber çok mutlu oldum ....Hayırlı olsun Allah güzel ailenizi daima mutlu ve sağlıklı kılsın canm benim sevgilerrr

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

bir an inanamıyor insan ,okurken aynı heyecanları tekrar yaşadım ve çok mutlu oldum senin adına.Gözünüz aydın.Allah tamamına erdirsin...Özellikle ilk üç ay dikkat...ok?

Adsız dedi ki...

Canım kardeşim çok tebrik ederim.
Ben de anne olmayı çok bekledim.
Artık olması mucize.Siz yine de benim için de duanızı eksik etmeyin.
Sağlıkla doğurmanı dilerim tatlım.
İyi haftalar.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

göz yaşları içinde gezdim siteni
allahım sana öyle bi evlat nasip etsinki gül geç bu yazdıklarına
yaseminkale
www.yaseminkale.blogcu.com

Related Posts with Thumbnails