22 Şubat 2009 Pazar

4 Günlük Annelik

Öncelikle bana destek olan, tebrik edip dualarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Hamilelik haberini aldığım günden beri içimde tuhaf bir hisle gezdim hep.
Bu arada benim sancım hep vardı adet olacakmış gibi.

Cumartesi sabaha karşı saat 05:00 te bir rüya ile uyandım ve hafif kanama vardı,sonra kesildi. Sabah olunca doktorumu aradım ve gelmemi söyledi.Keseyi henüz göremediğini çok erken olduğunu ( tahmini 4 hafta )söyleyerek kan testini tekrarlamamı söyledi.iki saat sonra sonucu aldım yani saat 17:00 de. Çarşamba 402 olan hcg değerim 425 olarak göründü. Yani bebeği kaybediyoruz dedi. Şimdi hala bebeğin kendiliğinden kanama ile düşmesini bekliyoruz.Ama şuan öyle bir durum malesef hala yok. Terketmiyor beni:(((

Pazartesine kadar kanama ile düşmezse Dr sonlandırırız dedi.( iğnemi, kurtaj mı anlamadım)Umarım herşey doğal yollardan olur.

Duyduğumda çok üzüldüm, çok ağladım.Ama şuan iyiyim.Ben gayet dirayetli olarak üzülenlere teselli veriyorum şuan.Kısmet değilmiş,içicek suyu yokmuş.Allah sağlık versin.Herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.Allah'a hamdolsun. Bana bu 4 günde çok dersler verip gittiği için bebişime de teşekkür ediyorum.
Kısmet bundan sonra inşallah.

Böyle bir duyguyu vermeseydin Rabbim.
Böyle sonsuz bir rahmet sunmasaydın.
Dua nedir niyaz nedir bilmeseydim.
Dertlerle bunalır boğulurdum ben.
Bütün kapıların kapandığı anlarda.
Ne yapardım, nereye, kime giderdim..?
Kendi kendime boğuşur, nedenler niçinlerle,
Belkide hayata küser ölümü dilerdim.

Bir evladın annesine sığınması gibi.
Şerler senden bile olsa yine sana sığınırım.
Bilirim ki şerlerde bir çok hayrlar gizli,
Gizlediğin hayrlari ve yardımını umarım.

Dualarımla sana sığındığımı anlarım.
Dünyadan uzaklaşır kanatlanır uçarim.
Herşeye gücü yeten Kadir-i Mutlak’tan,
Gönlümce ister gönlümce umarım…

15 yorum:

SMİLENA dedi ki...

canım bak duygulandım şimdi.dilerim bebişin sağlıklı bir şekilde içinde büyür.tabii allah öyle uygun görürse.sakın üzülme artık.sevgilerle...

HUYSUZBALIK dedi ki...

Canım benim çok sevinmiştim bebek haberine. Biz de uğraşıyoruz uzun zamandır ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah hayırlı evlatlarla sevindirsin. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum. Sevgiler...

havvanur dedi ki...

geçmiş olsun tekrardan herşeydaha iyi olcak gelecek günlerde azcık daha sabır buda bi imtihandı canısı

gül dedi ki...

herşey kader ceydacım bakarsın seni terketmez saglıklı olarak büyümeye başlar allah hakkında hayırlısını versin üzülme ama lütfen:(

Mehtap dedi ki...

Ceydacığım herşeyde bir hayır vardır.Kolay değil yaşayan bilir biliyorum.Küçük kızım doğmadan bir yıl öncesi bunun gibi bir olay bende yaşadım.Çok üzülmüştük ama sonra cenab_ı Allah ikinci bebeğimizi nasip etti.O nedenle Hayırlısını dile.Zaten düşüklerin nedeni de o bebeğin kromozonlarında sorun varsa düşük oluyormuş.Bunlarda son derece normal bir durummuş.Zaten doktor nedenini bu durumdan sonra açıklayıp ona göre tavsiyelerde bulunacaktır.Bize tekrar düşünüyorsak folik asit önermişti.Üç ay onu kullanmıştık ama sen doktorunun tavsiyelerini mutlaka uygula.sevgi ve sağlık diliyorum.

Unknown dedi ki...

Ceydacım belki de bebiş tutunur biyerlere bırakmaz seni operasyon için bence acele etme belki Allahın bir mucizesi olur. Ama belki hayırlısı böyledir. O zaman Allah alır, kardeşini gönderir inşallah. Lütfen üzülmeyin. Her işte bir hayır vardır.

Adsız dedi ki...

Ceydacım seni çok iyi anlıyorum.
Şiirinde de yazmışsın ya
herşeyde hayır vardır diye.
Gerçekten içtenlikle böyle düşün.
Ve lütfen bu konuyu kafanda çok düşünme.Düşündükçe takıntı haline gelir ve stresten kendini kurtaramazsın.
Canım bu yolda bir söz öğrenmiştim.
Bebekler anneleri istediği zaman değil,kendi istedikleri zaman gelirler.İnşallah senin için bu zaman çok yakındır tatlım.
Çok geçmiş olsun.
Sevgiler...

zuzuların annesi dedi ki...

Ceyda'cım çok üzüldüm canım:((
Ama seninde deiğin gibi bu tarz durumlarda allaha sığınmak ve hayırlısını allahtan dilemekten başka yapacak bir şey yok.Benim hiç düşüğüm olmadı ama bende zuzularıma tüp bebek ile kavuştum.Yani her ay hevesle bir umut beklemenin ne demek olduğunu iyi bilirim.Hem belki seninde ikizlerin veya üçüzlerin olur,belli mi olur?Rabbim önce sağlık vede sağlıklı evlatlar nasip etsin canım...Ben en kısa zamanda senden güzel haberler alacağımıza yürekten inanıyorum.
Sevgiler.

Doyumluk.... dedi ki...

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Dualarımız sizinle....

cansudere dedi ki...

yaradandan hayırlısı .

Unknown dedi ki...

Canım benim aynı şeyleri bende yaşadım seni iyi anlıyorum.bak görürsün yakında tekrar aynı güzel duyguları yaşayacaksın.inan bir çok kadının yaşadığı bir durum hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
seni çok öpüyorum.
ben bir süre daha yokum güzel yorumun içinde çok teşekkür ederim.

Selma Alkan dedi ki...

Canim ablacim siteni gezdim dolastim ben eminki sen ilerde cok iyi marifetli bir anne olacaksin..Herseyde bir hayir vardir, herzaman guzel tariflerde yazilarda bulusmak uzere sevgilerimle :)

havvanur dedi ki...

ceydacımm nasılsınn

Unknown dedi ki...

merhabalar,
ben 3 ay arayla 2 kere düşük yapmış biriyim. inanın sizi çok iyi anlıyorum. ben istanbul cerrahi hastanesinde tüp bebek bölümünde koordinatörü olarak çalışmaktayım.sizin gibi birçok bayanla hergün görüşmekteyim. inanın, hamile kalabilyor olmanız bile çok büyük bir nimet.. herşeyde bir hayır vardır, inanın...
www.goncasensozen.com
bu bizim kliniğimizdeki psikoloğumuzun internet sayfası. bir bakın,isterseniz. iletişim numarı var,ondan destek alabilirsiniz. inanın ben çok yararını gördüm...(bana e-mail atarsanız,bireysel olarak da yardımcı olabilirim.)
en kısa zaman da toparlanmanız dileğiyle..herşey gönlünüzce olsun..sevgiler...

Yusuf Emrem dedi ki...

mrhb öncelikle çok geçmiş olsun.bebek sahibi olmanın zorluğunu yaşamış biri olarsak sizi anlıyabiliyorum.sağ tüpünüzün alındığını söylemişsiniz ma sol tüpünüzde var.sanki bir daha bebek sahibi olamıyacakmış gibi yazmışsınız.en kötü ihtimal yumurtalarınızı dondurup tüp bebek denersiniz.hakkınızda hayırlısı olsun.öncelikle sağlığınıza kavuşun gerisi zaten gelir ALLAHIN izniyle..

sevgiler...
dengeziterazi.blogcu.com

Related Posts with Thumbnails