1 Ekim 2009 Perşembe

Aile Saadeti

Bu aralar sınavlarımıza, birde fokurdayan kazanlardan gelen sesler eklendi.
Hani hemen hemen herkesin çevresinde olan,şu burnunu olduk olmadık yerlere sokmaya çalışan,kendi işi,eşi,ailesi ile ilgilenmek yerine zamanını başkalarının eksiği-gediğini ortaya çıkarmaya çalışan,mutsuzluk görünce 3 göbek atan, yüze gülen ama arkadan fesatın önde gideni olan,geçmişte yaşadıklarınla kalan ve geleceğe dair korkularından dolayı hasetten ve kıskançlıktan kendilerine hayatı zindan eden,eminimki günde üç-beş kere bizi aklından geçiren zavallı insancıklar...
Benim hayatta kimseye bedduam yoktur.Korkarım döner dolaşırdan.Dua ederim sadece size ve dua ediyorum Allah akıl versin size diye .Akıl versin çünkü ihtiyacınız var buna .Akıl versin çünkü anlayamadığınız için zamanın nekadar değerli ve önemli olduğunu. Mutlu edemeyecekseniz,meşgul de etmeyeceksiniz kimseyi anlayın bunu.
Size göre malesef,bize göre 41 kere maşallah mutluyuz biz.Sizin aklınızın ermeyeceği kadar çok hemde.Küçük hesaplar yapmıyoruz,yaşadığımız her saniyeyi aşk ve sevgi içinde geçiriyoruz.Hayallerimizin peşinden koşuyoruz,başkalarının mutsuzluğu üzerine planlar yapmıyoruz,iki kuruşa tama etmiyoruz, Doğru söylüyoruz ama hiç dokuz köydende kovulmadık.Yaşadıklarımızı yazmak sizi üzer bilirim.Kimseyi üzmekte değil niyetim.Sadece işinize,eşinize ve ailenize önem gösterin sizde mutlu olun istediğim.
Ben iğnelere,laf sokuşturmalara,dedikodulara sizin istediğiniz cevapları vermem.Bu benim cevabım olmadığından değildir.Bu kalite meselesidir.Terazinin diğer kefesinde sizinle yer almak istemememdendir.ben o kefede olmadığım sürece sizin kefe tavan yapıyor.

Neyse çok yer verdim bu sayfada size ama dediğim gibi üç günlük düyada öbür dünyaya götürülecek sadece yaşadıklarımız. Allah hepimize güzel yaşanmışlıklar nasip ederek çağırsın yanına.

Bu arada Atv ekranlarında yayınlanan Aile Saadeti dizisi yayından kaldırılmış.Kocacığın ve benim keyifle ve gülerek izlediğimiz bu dizinin bitmesi hiç güzel olmadı.En kısa zamanda yeni bir kanalla anlaşıp seyirci ile buluşmasını arzu ediyoruz.Zira oradaki Şevket ve eşi Lamia karekterinin anımsattığı kişiler olmasından dolayı seyretmesi ayrı bir keyif.

Sizde de Şevket ve Lamia gibiler var mı?

24 yorum:

GeCe dedi ki...

karakterleri ve diziyi bilemiyorum ama allah mutluluğunuzu bozmasın öyle insnalara da akıl fikir versin önce insan kendine bakmalı her zaman

Sevil Şahin dedi ki...

ceydacım kim seni bu kadar üzdü bilemiyorum ama dua 'n yerinde olmuş allah akıl fikir versin ollara boş ver balım takma sen o guzel kafana mutluluklar yakışır sana
aile saadetine gelinceizlemek kısmet olmadı ama sahane bir dizi oldugu söyleniyordu inş. başka bir kanalla anlaşırda izleriz bizde hep kasvetli diziler izlemekten sıkılan biri olarak biraz kahkaha istiyorum bak papatyam dizisi ni izle ceydacım oda sahane bir dizi
sevgiler

icimdeki yolculuk dedi ki...

insanlar karakter ve yapılarıyla farklı özelliklere sahip.yarına çıkacağımız bile meçhulken hayatı daha güzel yaşanmaya değer kılan ne varsa yaşamak ve yapmak lazım bencede..bir arkadaşın mutluluğuna sevinebilmek, maddi değilsede manevi destek verebilmek birinin yüzünde bir gülümseme oluşturabilmek..

zeynepin sesi dedi ki...

aman be ceyda,öle insanlar her yerde malesef :( onlara en güzel cevap mutlu olmak..e zaten sen de ölesin,salla gitsin :)

3prenses dedi ki...

öyle insanlara gıcık olurum bende aman boşveeeer.o diziyi benim çocuklar izlemişti bikaç kez çok güzel demişlerdi.

TATESAL dedi ki...

İnsan çeşit çeşit yer damar damar Ceydacığım,boşver gitsin!!!

meltem dedi ki...

SİZE GÖRE MAALESEF BİZE GÖRE 41 KERE MAŞALLAH
BAYILDIM BU CÜMLEYE
HAH TAMDA BUGÜNLERDE "BİRİSİ" İÇİN BÖYLE Bİ YAZI YAZMAK İSTİYORDUM AYNEN BU CÜMLENLE ÖZETLEYEBİLİRİM DUYGUMU
SEN MUTLU OLDUKÇA ONLAR GICIIIIK OLMAYA DEVAM EDECEK EMİN OL!
AMA KİMSENİN KEM GÖZÜ DEĞMESİN VE DE MUTLULUĞUNUZ BOZULMASIN İNŞALLAH
BENİ DE AYNEN BÖYLE YARALAYAN "BİRİ" VAR VE MAALESEF BİLİYORUM Kİ BİZ YUVAMIZDA MUTLU VE HUZURLU OLDUKÇA O BİZİ YİYİP BİTİRMEYE DEVAM EDECEK
İNAN KORKUMDAN SON ZAMANLARDA YAZI YAZAMAZ OLDUM BEN NE ZAMAN MUTLULUĞU YAZILARIMDA YANSITMAZ ONDAN Bİ SALDIRI GELİYO
ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN GÜZELİM BENCE EN GÜZEL DUA DA
BEDDUA DA BU!!

SenaBera dedi ki...

Allah mutluluğunuzu artırsın, nazarlardan, kem gözlerden, tüm fesat insanlardan korusun....

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

amanınnn seni çok kızdırmışlar Ceydacım.
Ne oldu bu kadar merak ettim doğrusu :-0

Paşa dedi ki...

ceydacım allah bozmasın ama bu sitem belliki birşeylere kzımışsın allah o insanları var ya bildiği gibi yapsın...
hiç canıını sıkma allah kem gözlerden korusun senide; bizide...

havvanur dedi ki...

kıskananlar çatlasın mutlulugunada maşaallah rabbim kem gözlerden korusun

HUYSUZBALIK dedi ki...

Ceydacım öyle insanlar hep var ve olacak. En güzeli kapını ve kulaklarını kapamak öylesi insanlara. Benim de çok oldu hayatımda. Hala da varlar. Diziyi izlemedim ama tahmin edebiliyorum nasıl tipler olduklarını. Sevgiyle kal.

kuzularım ve ben dedi ki...

mutluluğunu mevlam daim eylesin diziyi bende bilmiyorum:).sevgilerimle

balböcükleri dedi ki...

aaaaa demek kalktı.bari sonunu bağlayıp kaldırsalardı diziyi.

Syhn dedi ki...

bende kimseye beddua etmem, edemem.
ne güzel yazmışsın mutle edemeyeceksen meşgulde etmeyeceksin diye. ne doğru laf!
duana da amin diyorum.

Adsız dedi ki...

bende diziyi pek izlemedim ama dedeiğin insanlarla gercek hayatta cok karsılasıyorum.Hıc takma kafana.Allaha gonderıyorum ben.O gereken cezalarını verıyor.herkes hakettıgını yasıyor.bır omur mutluluk dılerım sana ve esıne.

pelince dedi ki...

Şaşırıyorum böyle insanlara ben.. kompleksli insanların yapacağı şeyler bunlar..kendi açıklarını başkaları ile örterler hep..boşver gitsin... hayatında tutma böyle insanları...

mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah...

aile saadeti dizini bende çok sevmiştim,niye kalktı ki acaba??

Unknown dedi ki...

Canım inan böyle insanlar na yaparlarsa kendilerine yaparlar.herşey dönüp dolaşır ya onlardan,yada çocuklarından çıkar.kötülük isteyen kötülük bulur.niye cennet,cehennem var herkez yaptığının karşılığını burda değilse bile orda bulacak.sen canını sıkma onların istediğide eminim bu
öpüyorum.

Stil Direktoru dedi ki...

ben hiç izlemedim aile saadetini merak ettim şimdi tatlım

ceyt dedi ki...

ceydacım, öncelikle Allah mutluluğunu daim etsin nazarlardan kem gözlerden korusun canım.bizde de çok böyle insanlar.Allah ıslah etsin diyorum bende.
kocaman sevgiler...

Esra dedi ki...

Dediğin gibi Allah bu insanlara akıl fikir versin.Herkes yaptığı ve hakettiği davranışlarla birgün gelip karşılaşacaktır sen hiç üzme canını.

svl dedi ki...

Canım ziyaretim geç oldu kusura bakma.Ne kadar güzel yazmışsın benim çevremdede böyle bikaç insan var ,baskalarının mutsuzlugu ile beslenen,haset kıskanc bi o kadarda mutsuz.Boşver senin mutlulugun daim olsun tatlım takma...

élif(keyf-i mutfak) dedi ki...

merhaba canım..ilk defa blogunu ziyaret ettim çok da beğendim..belli ki canını sıkanlar olmuş ama çok da güzel cevap vermişsin onlara..maalesef böyle insanlar çok dünyada..Allah kem gözlerden korusun mutluluğunuzu..izlemeye alıyorum seni canım..sevgiler..

zuzuların annesi dedi ki...

Ah Ceyda'cım,boşver,sen yaşamana,
ailene,aşkına bak...Muhatap almıyormuşsun zaten öyle devam et,gün gelir bırakırlar peşini...
Öpüyorum seni kocaman:)

Related Posts with Thumbnails